Küldetés, vízió & vállalati értékek

 

A JMSR küldetése | A JMSR víziója | A JMSR vállalati értékei


A JMSR küldetése


Megrendelőinknek tiszta, megbízható, élvonalbeli termékek globális kínálatát biztosítjuk.

A JMSR víziója


Piacvezető a kiváló minőségű és környezetbarát műgumi gyártásban, elkötelezett a folyamatok, a termékek és az alkalmazottak folyamatos fejlesztése iránt egy olyan környezetben, ahol a legfontosabb a biztonság.


A JMSR vállalati értékei


Együttműködés
A megrendelőinket megértve fejlesztjük a folyamatainkat és kiváló minőségű termékeket gyártunk. Törekszünk a több területet átfogó együttműködésre, miközben tanítjuk egymást és megosztjuk a bevált gyakorlatokat.

 

ÜgyfélközpontúságA pontosan meghatározott ügyfélközpontúság segít minket abban, hogy mindig naprakészek legyünk ügyfeleink igényeivel kapcsolatban, és ezáltal piacvezető pozíciót érjünk el.

 

MegbízhatóságA gyártás során kiváló minőség és biztonság fenntartásával garantáljuk a termékeink megbízhatóságát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy piacvezető vállalat legyünk.

 

SzakértelemSzakértelmünkön keresztül folyamatosan fejleszteni tudjuk a folyamatainkat, termékeinket és munkatársainkat, ezáltal kiváló minőségű terméket nyújtva ügyfeleinknek.

 

Első a biztonságCsak egy olyan környezetben lehetséges fenntartható üzemeltetést, elégedett embereket és ezáltal minőségi terméket biztosítani, ahol a biztonság az első.

 

A JMSR küldetése | A JMSR víziója | A JMSR vállalati értékei